X

Vintage Lounger

Vintage staat voor een designkuipje in gespoten kunststof voor buitengebruik. Een uitzonderlijk zitje, gezien het vernieuwend materiaal, de verrassende kleuren, het eigenzinnige design van Bram Bollen en uiteraard de onberispelijke kwaliteit, getekend Tribú. Zo is de zitschaal van Vintage vervaardigd van een hoogwaardig kunststof met 15% glasvezel, wat de zitkuip uiterst stabiel en vormvast maakt. Ook zijn er uv-bestendige materialen en vuilafstotende antistatica in het kunststof verwerkt. Het hoogwaardige inox (304) van de stoelpoten is behandeld met een lichtglanzende geëlectropolijste afwerking, en bijgevolg uitermate bestand tegen zand, zout, chloor en vervuiling veroorzaakt door de metaalindustrie. Kortom, Vintage kan je naar hartelust binnen én buiten zetten.

Vormgever Bram Bollen: "Voor de lijn van de Vintage-stoel heb ik me laten beïnvloeden door het design van begin jaren zeventig. Meer bepaald de idee van een doorlopende lijn waarmee het zitgedeelte overgaat in de poten, heb ik centraal gesteld in Vintage en is dan ook heel bepalend voor zowel het zij- als vooraanzicht van de stoel.

 

Deze lounger is in dezelfde stijl ontworpen uit één plaat met daaronder een iets dikker metalen buizenframe. Met zijn vorm en materiaalgebruik sluit hij perfect aan bij de stoelen in de Vintage-collectie. En met een vloeiende curve zorgt hij voor een buitengewoon ligcomfort."

Vintage bestaat in 2 typische Tribú-kleuren: wit en antraciet.  Vintage is ook verkrijgbaar met kussen en bestaat met twee verschillende potenstellen (stapelbare stoelpoten en niet-stapelbare sledepoten).

Voor meer info en prijzen verwijzen we u graag door naar de website van de fabrikant www.tribu.com

Over PLAN B

Een korte beschrijving over PLAN B

 

Begin 2006 werd Ontwerpstudio PLAN B opgericht, met als hoofdactiviteit productontwikkeling: design en ontwikkeling van producten en meubilair.

 

Al snel kwamen er nieuwe contacten en andere design-vragen en breidde de activiteiten verder uit... Door zich, zonder er zelf bij stil te staan, meer open te stellen voor andere vormen van productontwikkeling en me niet uitsluitend toe te spitsen op design, werd mijn creativiteit en inspiratie al snel gevoed met ideeën en invloeden uit andere sectoren. Zoals interieurarchitectuur, de grafische en reclame-sector, maar ook ICT enz...

Met Ontwerpstudio PLAN B levert ontwerper/zaakvoeder Bram Bollen alle ontwerpoplossingen op maat en biedt hij productontwikkeling aan, in de brede betekenis van het woord.

 

Samen met een vast team van professionelen kan PLAN B elke design-gerelateerde vraag een creatieve, passende oplossing bieden.

PLAN B bedenkt concepten en helpen de klant met het ontwikkelen van de nieuwe producten, geeft designadvies en realiseert totale design en interieurprojecten voor zowel zelfstandigen als particulieren. We ontwerpen zelfs uw nieuwe bedrijfsidentiteit met behulp van logo, website, mobiele app en drukwerk...

Dit alles met de creatieve inbreng van vormgever en creatief-probleemoplosser Bram Bollen

 

We kunnen u dus steeds de gepaste oplossing aanbieden! Neem gerust contact met ons op indien u beroep wenst te doen op de diensten van PLAN B...

 

Bram Bollen

ontwerper · zaakvoerder

Hij haalde zijn Masterdiploma Productdesign aan de Media & Design Academie in Genk.

Als freelance ontwerper voor het Belgische meubelbedrijf Tribù raakte,

kort na zijn studies, de nog prille carrière van Bram Bollen in een stroomversnelling.

In 2006 richtte hij Ontwerpstudio PLAN B op.

Bekijk hier zijn loopbaan of neem contact met Bram op via onderstaande persoonlijke sociale netwerken

of via het contactformulier onderaan de website.

Wat we doen

we bieden een creatieve oplossing voor elke design-gerelateerde vraag

Product Design

Als designbureau dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van producten voor de consumentenmarkt, bieden wij een disciplinaire en creatieve aanpak, van concept tot realisatie. Bram Bollen heeft jarenlange ervaring in de meubelsector...

Product Design

Grafisch design

Alles draait om communicatie en hoe je een doelgroep aanspreekt en bereikt middels een unieke, op maat gemaakte en onderscheidende uitstraling. Bent u op zoek naar een nieuw beeld om uw bedrijf te doen opvallen tussen alle concurrenten neem dan contact met ons op! Wij zorgen hiervoor!

Grafisch design

Interieur Design

We ontwerpen interieurs voor particulieren en bedrijven. Van totaalconcepten tot meubilair op maat van een ruimte.

We adviseren en realiseren en helpen u met het oplossen van uw interieurvragen.

Interieur Design

'Things don't have to change the world to be great.'

Steve jobs

Portfolio

een greep uit ons werk

enkele van onze klanten

     

LAG LOGO            Moome

Contact

Gebruik onderstaand formulier om ons een e-mail te sturen

U kan ons contacteren

Via onderstaande gegevens kunt u ons ook telefonisch contacteren indien gebruik wenst te maken van één van onze diensten.

Studio PLAN B · Bram Bollen
Tel: +32(0)479 70 98 77

Rijksweg 881 · B-3650 Dilsen-Stokkem
Boeyenstraat 10 · B-3600 Genk